Rychlorande na živo? A proč ne? :)



Když se člověk dostane do další etapy života - už má po škole a začne chodit do práce a nemá vedle sebe svého parťáka do života - tak často přijde na to, že možností k seznámení s někým novým zase tak mnoho není. A protože se vídá se stejnou partou kámošů, navštěvuje ty stejné koníčky, chodí do jedné práce, je normální, že se pohybuje stále ve stejných kruzích. 

Možností jsou internetové seznamky a apky. Těch je dneska spousta. A najít někoho, kdo Vás zaujme díky profilovce, není až zase takový problém. Ne že bychom nebyli od přírody hezcí, ale každý si chce trochu přilepšit, zvlášť pak když jde s kůží na trh. Proto není problém vyfotit se tak, že vypadáme jako celebrita z červeného koberce. Co na tom, že díky TÉ jedné fotce máme zahlcenený telefon stovkou dalších fotek, na kterých to není ”vončo”.. ehm.. vlastně to jsme my, ale..

Ze začátku sice nevíme, jak správně začít, abychom udělali první superdojem na tu osobu s tou boží profilovkou..ale po pár ostýchavých prvních osloveních toho druhého se otrkáme a už to jede. Odpovídáme, kdy chceme. Odpovídáme, jak chceme. Přejdeme to, co se nám nechce řešit. Je tak lehké vypadat za každé situace cool, když na to máme tolik prostoru, kolik potřebujeme.
Když projdete několikahodinovým, několikadenním, možná i několikatýdenním datlováním svým jedním, dvěma nebo svými deseti, přijde ten čas. Chcete toho druhého moc poznat, je přeci tááák boží! První opravdové rande! Připravujete se na něj, jako byste skoro na ten červený koberec doopravdy šli. Jenže sakra.. " co s těma pěti kilama navrch.. jejda a ty odrosty?! A co ten beďar na nose.. vždyť vypadám jak Santův Rudolf ?!”

Nakonec se s tím druhým setkáte a začínáte se vzájemně poznávat na živo. Může to být super. Ten člověk může vypadat skoro tak hezky jako na fotce, může mít hezký tón hlasu, přesně, jak jste si vysnili; může se hezky vyjadřovat, může vám vonět a může být sympatický jako při komunikaci přes mobil. Může to tak být, ale nemusí. Může to být přesně naopak a vy můžete při procesu seznamování se s těmi nápadníky a nápadnicemi ztratit spousty času.
 
Tohle povídání není míněné jako reklama na naše Speed datingy. Ale chceme Vám ukázat možnost zjistit už od prvotního seznámení se s osobou, co hledá také lásku, jestli by to šlo či ne a urychlit tak  zdlouhavý proces, než vůbec dojde k prvnímu rande. V dalším příspěvku vám povíme o našem Speed datingové premiéře :)

web:     www.weddingwithlove.cz
                                                      Insta:   @weddingwithlove4
                                                      FB:      @Wedding.with.Love4

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vaše první rychlorandění

Ahoj, vítáme vás! :)

Naše první svatební sezóna