Ahoj, vítáme vás! :)

Rády bychom vám představily naší svatební agenturu Wedding with Love a krátce i nás.

Karolína, Pavlína a Kristýna. Holky z obrázku výše - to jsme my. Ahoj! :) Jsme kamarádky, jejichž společnou vášní je organizace svateb. Svatby nás nadchly. Atmosféra je kouzelná a láska všude. Je to prostředí, ve kterém jsme se rozhodly pracovat. Víme, co vše svatební den obnáší, proto Vám s radostí pomůžeme proměnit přípravu svatby v zábavu, a tak učiníme nejen chvíle před svatbou, ale i samotný obřad a následnou hostinu nezapomenutelným zážitkem.
Jak to celé začalo?
Známe se už dlouho a máme štěstí, že se pořád máme tak rády a dobře si rozumíme. Víme, co kterou baví, s čím si lépe poradí. Každá z nás je trochu jiná, ale když jsme dohromady, jsme komplet :) Zařizování všeho možného je naším koníčkem. Byly jsme na mnoha svatbách v rolích družiček, svědkyň, nevěst. Sbíraly jsme postřehy, zkušenosti, vnímaly předsvatební a svatební atmosféru, bavily se a užívaly si. Ale stále nám něco unikalo.
Až ta naše Kris. Chtěla pomoci vyzdobit svatební místo. A tak jsme pomáhaly, nad přípravami přemýšlely nad životem .. ne ne, tak vážné to úplně nebylo. Shodly jsme se, že správný svatební den musí být plný radosti a štěstí. A potom je to krása, která nás nabíjí energií.
A když jsme zjistily, že s přehledem zvládneme zorganizovat svatby samy sobě a našim známým, dokážeme pomoci i těm, kteří o naše služby projeví zájem. Dělat něco, co nás baví, chce na jednu stranu i odvahu pár věcí změnit. A my jsme odvahy už nasbíraly dost, a tak jsme si začaly plnit náš sen!


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vaše první rychlorandění

Naše první svatební sezóna