Vaše první rychlorandění

Aby byly svatby, musí nejprve vzniknout láska :)
Asi každý z vás má ve svém okolí někoho, kdo i přes zjevné vzhledové a intelektuální kvality, nemůže za žádnou cenu najít toho pravého či tu pravou. Někdy může být na vině nedostatek času, někdy ostýchavost nebo prostě jenom nedostatek příležitostí k tomu správnému seznámení. A to nás přivedlo k myšlence uspořádat seznamovací akci "na živo", tzv. speed dating. Chytly jsme se této myšlenky a chytly jsme ji za pačesy.

Vlastně jsme ani nepochybovaly, že by akce podobného typu neměla být úspěšná a pro všechny účastníky zábavná. Když jsme vyhlásily tuto událost do světa, dostaly jsme kromě pozitivních komentářů i pár těch negativních. Pardubice jsou prý na podobnou akci malé, lidé jsou pohodlní a dávají přednost online seznamování. Naneštěstí se ukázalo, že opak byl pravdou. :-)

A to i přesto, že z řad účastníků to chtělo bezpochyby velkou dávku odvahy. Však přeci jen je to v dnešní době tak trochu netradiční způsob seznamování :) Každopádně vše dopadlo jak mělo. A my jsme 9.2.2019 ve 20:00 hodin přivítaly 26 prvních odvážlivců.

Všichni účastníci byli velmi sympatičtí a příjemná atmosféra vládla po celou dobu . Po usazení všech příchozích přišel na řadu welcome drink a pak už to šlo samo :-) Po určeném limitu se zaznamenaly sympatie protějšků a pánové se přesunuli k dalším dámám.

Když jsme v průběhu nahlédly do "oné" místnosti, která byla osvětlená spoustou svíček a světýlek, věděly jsme, že i přes počáteční nedůvěru, mělo pořádaní této akce smysl. Všichni se očividně dobře bavili, smáli a nebylo tedy žádným překvapením, že většina účastníků našla shodu, mnohdy nejen jednu. :-)

Abychom byly přesné, celých 96,2% zúčastněných mělo zájem se se svým vybraným protějškem setkat znovu. Akce všechny bavila tak moc, že se dokonce po jejím ukončení většina účastníků rozhodla pokračovat na afterparty v některé z pardubických hospůdek. My jsme mezitím vyhodnotily, kdo s kým měl shodu a na druhý den už jsme jen rozeslaly emaily s přiloženými kontakty.

Díky tomu, že se speed dating tak povedl, jsme se rozhodly, že se bude konat pravidelně. :-) Už 16.3.2019 v 19:00 hodin v Pardubicích vypukne další rychlorandění.
Vymyslely jsme pár inovací, aby se všichni účastníci cítili během rychlorandění ještě příjemněji a našli k sobě tu "pravou" shodu. A tak vy všichni, kteří stále váháte, se nebojte a kontaktujte nás skrze náš facebook, instagram nebo email. Budeme se těšit! :-)
              web:     www.weddingwithlove.cz  
   Insta:   @weddingwithlove4
       FB:      @Wedding.with.Love4


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Rychlorande na živo? A proč ne? :)

Ahoj, vítáme vás! :)