Naše první svatební sezóna



Naše úplně první svatební sezóna začala v lednu 2019. Nebylo to svatbou, ale účastí na svatebním veletrhu v Pardubicích. Kris se učila na státnice, které ji čekaly hned týden po veletrhu. I přesto vytvořila naše první krásné vizitky, tiskoviny na svatební tabuli a letáčky, které jsme na veletrhu rozdávaly.
Já spolu s Pájou jsme mezitím plánovaly vzhled slavnostní tabule, kterou jsme plánovaly na veletrhu předvést. Měly jsme na to dva metry čtvereční. Více stylů jsme si na malém prostoru dovolit nemohly, proto zvítězil náš oblíbený přírodní styl s využitím juty, dřeva a zeleně. Plánovaly jsme do toho nejmenšího detailu, jak bude tabule vypadat. Chtěly jsme prostor využít do posledního centimetru. Pořád jsme vše probíraly, představovaly si, jak bude veletrh probíhat a taky jsme vyráběly. To je naše další velké hobby. Třeba slavobránu nebo hand made stírací losy - to byla sranda. V losech byly ukryté dárečky pro naše milé návštěvníky.

Veletrh trval celý víkend a pro nás velké přípravy začaly už pátek. Připravit dekorace, uvázat kytice a promyslet květinové aranžmá. Celou akci jsme si neskutečně užily a účast byla skvělá. Kris státnice udělala a my měly co slavit.  
Krátce po veletrhu se to celé začalo rozjíždět. Ozvaly se nám první nevěstinky a po úvodních schůzkách jsme se pustily do práce. Do svateb bylo ještě daleko, tak jsme plánovaly tvořivé workshopy všeho druhu. Hlavně nás nadchla myšlenka tzv. Speed Datingu - neboli rychlorandění, o kterém jsme v Pardubicích předtím neslyšely.

Kromě těchto aktivit jsme se věnovaly i sobě - a to vzděláváním v oblastech, které k našemu podnikání patří. A které jsme donedávna nijak nepotřebovaly. 

Svatby, na kterých jsme se letos podílely, byly pro nás ohromnou zkušeností. Dekorování, koordinace, samotná organizace, zajištění květin, tiskovin, dodavatelů bylo leckdy opravdovou zkouškou. Máme za sebou 7 svateb, kde jsme zajišťovaly tyto služby v různém rozsahu. Sezónu jsme zakončily dvěma svatbami v jeden den - a to byla panečku výzva!
Přestože se jedná o týdenní opravdu náročný maraton - víceméně před každou svatbou - tak nás to baví! Největší odměnou bylo pro nás letos uznání a pochvala. Máme radost, že jsme naplnily očekávání našich nevěst a ženichů. Milujeme slovo WOOOW!
TO JSME PAK HAPPY JAK TŘI GREPY. :)
Teď máme od svateb volno a nabíráme síly na příští sezónu, která bude snad ještě ve větším stylu. Ale nespíme na vavřínech. Připravujeme Vánoční workshop v sobotu 30.11.2019, kde s vámi budeme vytvářet adventní věnce a také papírové cedulky, kartičky nebo přání. Už teď se těšíme. Ten samý den - večer proběhne i další randíčko Speed Dating, kde budou mít nezadaní příležitost potkat nové lidi, seznámit se,...  a třeba se i jednou spolu vzít. :) Také už promýšlíme, co předvedeme na lednovém pardubickém svatebním veletrhu. 
A třešničkou na dortu bude náš vlastní svatební veletrh, kde ukážeme více naší práce. Ale o tom až příště.
Mějte se príma, holky z Wedding with Love




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vaše první rychlorandění

Ahoj, vítáme vás! :)