Proč jsme tak trochu jiná svatební agentura?

 Nejen proto, že jsme kamarádky, které spojila touha organizovat svatby (a nejen ty..) především s láskou a odhodláním nám vlastním. Chceme totiž pozměnit stále přetrvávající všeobecný názor dotýkající se svatebního byznysu:
"Využití služeb agentury pro organizování vlastní svatby je vymožeností bohatých", zbytečný přepych, kvůli němuž si chce většina nevěst vše zařídit sama.

Ale věřte nevěřte, brzy zjistíte, že připravovat tak významnou událost je časově velmi náročná záležitost. Shánění dodavatelů všemožných služeb, vymýšlení a nákup dekorací na vyzdobení místa svatby, plánování a organizace svatebního dne, zařízení oznámení, koláčků, květin,... Je toho tolik 
k naplánování, aby vše ladilo, bylo krásné a tip ťop. Někdy se vše, co se kolem svatby točí, stává příčinou neshod mezi rodinami, a dokonce mezi snoubenci samotnými.

Proto chceme předvést, že se nemusí jednat o nadstandardní a nákladnou službu. Chceme ženám, jako jsme my samy, pomoci a stát se na krátké období jejich kamarádkami a připravit jim svatbu jejich snů bez stresu a bez jejich námahy. Naší cílovou skupinou jsou zejména ty páry, které by si přály spíše tradiční svatbu.

Organizováním svateb naše činnost nekončí. Pro budoucí nevěsty v Pardubickém kraji (ale klidně i v krajích okolních) budeme dle zájmu pořád (nejen) svatební workshopy, abychom jim poodhalily svatební vychytávky a naučily je kreativitě, kterou využijí samy nebo s naší pomocí.
I my se totiž stále učíme a rády bychom naše získané znalosti posunovaly dál. Třeba naší aktivitou ovlivníme další mladé začínající podnikatele, kterým ukážeme, že se dá začít pracovat i bez velkého vstupního kapitálu a bez peněz na předraženou reklamu. Ale s odhodláním a chutí!
V únoru 2019 jsme zorganizovaly seznamovací akci - Speed dating, o níž je zájem, a proto ji budeme dle možností pořádat opakovaně. Stále častěji slyšíme, kolik lidí má v dnešní době problém najít vhodný protějšek. A internetové seznamky nemusí být vždy to pravé ořechové. Pokud patříte mezi odvážlivce na rychlorande na živo, nebojte se přihlásit. Nebojte se hledat, nebudete sami, nikdo se vám nebude smát, všichni na tom budete stejně. "Kdo hledá, najde!" :)
Kromě výše uvedených akcí nabízíme organizaci oslav k nejrůznějším příležitostem - od oslav narození miminka, přes rozlučky se svobodou až po firemní akce. Naším cílem je tu být pro vás, pomáhat a naplnit vaše představy o slavnostních příležitostech.
A na co se můžete v blízké době těšit?
Právě pracujeme na speciálním diáři pro nevěsty, do kterého si budou moci zaznamenávat všechny důležité informace tykající se jejich dne D.
Tak proč nezačít stylově? :)

web:     www.weddingwithlove.cz
                                                      Insta:   @weddingwithlove4
                                                      FB:      @Wedding.with.Love4

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vaše první rychlorandění

Rychlorande na živo? A proč ne? :)

Ahoj, vítáme vás! :)